FAQ Search Memberlist Usergroups Register Profile

Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

 
First mission in demo won't work


 
Post new topic   Reply to topic    Commandos Mobile, Imperial Glory, Praetorians and more! Forum Index -> Commandos Strike Force
View previous topic :: View next topic  
Author Message

BWeer641
Soldier


Joined: 21 Feb 2006

PostPosted: Tue Feb 21, 2006 11:58 pm    Post subject: First mission in demo won't work Reply with quote

Here's my problem.

I've updates all my drivers. The mission with the spy is running very smoothly.

Only the first mission seems to have graphic problems. Anyone else has the same problem?

my specs:

PIII 1Ghz
768 Mb RAM
Ti 4600 graphics card
Back to top
View user's profile Send private message

Bertie
TAFN Staff


Joined: 18 May 2005
Location: Nottingham, UK

PostPosted: Wed Feb 22, 2006 9:31 am    Post subject: Reply with quote

Processor seems a bit low there. Don't forget that the spy mission is fairly small with not a lot going on, and there's no water and not many moving enemies - that could be your problem! Try changing the graphics settings using the fix here:

http://www.commandosfansite.com/content/index.php?subaction=showfull&id=1140227640&archive=&start_from=&ucat=1&fetch=news_comm.php

Put the texture quality down and turn anti-aliasing off
_________________
Bertie
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Commandos Mobile, Imperial Glory, Praetorians and more! Forum Index -> Commandos Strike Force All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
 
commandos, imperial glory, praetorians
 


Powered by phpBB© 2001, 2002 phpBB Group

SoftMetal theme by Macthink | Mod by www.rutam.com