FAQ Search Memberlist Usergroups Register Profile

Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

 
BTCOD and XP?


 
Post new topic   Reply to topic    Commandos Mobile, Imperial Glory, Praetorians and more! Forum Index -> Commandos series
View previous topic :: View next topic  
Author Message

@m
TAFN Staff


Joined: 18 Sep 2004
Location: Belgium

PostPosted: Mon Sep 19, 2005 2:44 pm    Post subject: BTCOD and XP? Reply with quote

Since I have some free time I'm replaying all the of the Commandos games (BEL and C3 finished, C2 busy with the Destination Paris mod) but I can't get BTCOD to run on xp. It gives an error NT is not supported or something like that, compatibility mode doesn't do a thing either. Any solutions that are availabe that I missed?

Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

@m
TAFN Staff


Joined: 18 Sep 2004
Location: Belgium

PostPosted: Thu Sep 22, 2005 12:12 pm    Post subject: Reply with quote

Just got a mail from Oblibs of CommandosHQ, with a fix:

http://c2dp.c3zone.co.uk/CommandosHQ/Pages/index.php_page=dloads_files

Thanks for the help!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

David
TAFN Staff


Joined: 18 Sep 2004
Location: Toronto, Kanada

PostPosted: Sat Jul 01, 2006 2:14 am    Post subject: Reply with quote

hey @m, what did you used to slow down the game?
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger

@m
TAFN Staff


Joined: 18 Sep 2004
Location: Belgium

PostPosted: Sat Jul 01, 2006 11:02 am    Post subject: Reply with quote

Hmm nothing Very Happy

But err have a look at gamehippo in google they used to have something for it I believe.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

Jovan
TAFN Staff


Joined: 19 Sep 2004

PostPosted: Mon Jul 03, 2006 4:31 am    Post subject: Reply with quote

David -- I slow the game down by increasing the resolution, however, there are programs out there that can slow them down. I knew one but I forgot it Sad. Google is your best friend.

I have to play C2 with Destination Paris.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address MSN Messenger

sick
TAFN Staff


Joined: 19 Sep 2004
Location: the Netherlands

PostPosted: Mon Jul 03, 2006 12:51 pm    Post subject: Reply with quote

Get this file:
http://www.tafn.info/staff/sick/SlowDown.zip
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

David
TAFN Staff


Joined: 18 Sep 2004
Location: Toronto, Kanada

PostPosted: Mon Jul 03, 2006 11:56 pm    Post subject: Reply with quote

thanks guys, i found this util:
http://gamehippo.com/free_util/turbo.shtml

i like it more then the one from sick Very Happy
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger

sick
TAFN Staff


Joined: 19 Sep 2004
Location: the Netherlands

PostPosted: Tue Jul 04, 2006 12:02 am    Post subject: Reply with quote

I wonder what will happen if you have dozens of slowdowns turned on at the same time. Razz
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

1shot1kill
Commando


Joined: 22 Sep 2004
Location: Holland

PostPosted: Sun Feb 04, 2007 4:37 am    Post subject: Reply with quote

Has anyone tested it with dual cpu's, I may install BEL again but seeing I got X2 4800's it may not work.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

1shot1kill
Commando


Joined: 22 Sep 2004
Location: Holland

PostPosted: Sun Feb 04, 2007 8:54 pm    Post subject: Reply with quote

Well I tried it, it does provide sliders for both CPU's, however even on slow it doesnt make a difference, everything still too fast.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

1shot1kill
Commando


Joined: 22 Sep 2004
Location: Holland

PostPosted: Mon Feb 05, 2007 11:23 am    Post subject: Reply with quote

Found another program that allows to do the same, however it makes my game lag while the enemy still walks fast...
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

Jovan
TAFN Staff


Joined: 19 Sep 2004

PostPosted: Mon Feb 19, 2007 5:08 am    Post subject: Reply with quote

Ah yeah I had this problem too, the fix did it Smile.

Alright @m you have 2 days to beat my BEL & BTCOD run (yes i beat both of the games in 2 days Smile)

Ready, set, go!
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address MSN Messenger

David
TAFN Staff


Joined: 18 Sep 2004
Location: Toronto, Kanada

PostPosted: Mon Feb 19, 2007 5:38 am    Post subject: Reply with quote

you are insane mate! when did you play it?
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger

@m
TAFN Staff


Joined: 18 Sep 2004
Location: Belgium

PostPosted: Mon Feb 19, 2007 7:29 am    Post subject: Reply with quote

Jovan wrote:
Ah yeah I had this problem too, the fix did it Smile.

Alright @m you have 2 days to beat my BEL & BTCOD run (yes i beat both of the games in 2 days Smile)

Ready, set, go!


I have to go to work
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

1shot1kill
Commando


Joined: 22 Sep 2004
Location: Holland

PostPosted: Mon Feb 19, 2007 1:56 pm    Post subject: Reply with quote

I dare you all to beat my time on Navyfield.


Got Vista now, Don't think I even want to try running it on this. Raz
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

David
TAFN Staff


Joined: 18 Sep 2004
Location: Toronto, Kanada

PostPosted: Mon Feb 19, 2007 6:31 pm    Post subject: Reply with quote

please do mate! i want to know how it is Raz
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger

sick
TAFN Staff


Joined: 19 Sep 2004
Location: the Netherlands

PostPosted: Mon May 26, 2008 3:52 pm    Post subject: Reply with quote

Mmz it looks like SP3 and CBEL do go together hand in hand. I didn't install the XP patch, yet it worked like a charm. Looks like our friend Bill added some extra compatibility features in SP3.

Just tested with CBtCoD as well but it won't work (the tutorial does work though). Guess I'll be applying the patch then...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Commandos Mobile, Imperial Glory, Praetorians and more! Forum Index -> Commandos series All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
 
commandos, imperial glory, praetorians
 


Powered by phpBB© 2001, 2002 phpBB Group

SoftMetal theme by Macthink | Mod by www.rutam.com