FAQ Search Memberlist Usergroups Register Profile

Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

 
Blood patch not working and V 1.1 patch.

Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Commandos Mobile, Imperial Glory, Praetorians and more! Forum Index -> Imperial Glory
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Rufes222
Soldier


Joined: 10 Jul 2005
Location: New York, Warwick

PostPosted: Tue Aug 02, 2005 11:13 pm    Post subject: Blood patch not working and V 1.1 patch. Reply with quote

I downloaded the blood patch and I dont see any blood. Why? And I downloaded the 1.1 patch to and it says its loaded but it is not showing it when I load the game it still says 1.0 and it is not loaded because I alost tried to speed up the battle and it does not work witch means the patch is not installed. Does anyone have this problem? Confused
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address MSN Messenger

sick
TAFN Staff


Joined: 19 Sep 2004
Location: the Netherlands

PostPosted: Wed Aug 03, 2005 12:21 am    Post subject: Reply with quote

About the mod: be sure you extract the files to the right place (see readme.txt)

Patch:
Have you extracted the Data.pak file? If so, the patch will indeed not work. Why? Well, the patch installs a new .pak file on your computer: Data1.pak. But the game will first search for extracted files, and then for .pak files. Extracted files override .pak files. Just extract the Data1.pak, you can find it in the installation folder.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

Rufes222
Soldier


Joined: 10 Jul 2005
Location: New York, Warwick

PostPosted: Wed Aug 03, 2005 1:28 am    Post subject: Reply with quote

I don't get a readme file I lost.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address MSN Messenger

sick
TAFN Staff


Joined: 19 Sep 2004
Location: the Netherlands

PostPosted: Wed Aug 03, 2005 2:30 am    Post subject: Reply with quote

You have to open the downloaded IG_BloodPatch.zip. There is a readme file inside, as well as a folder called "Effects." Extract them both to the installation folder of the game.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

Rufes222
Soldier


Joined: 10 Jul 2005
Location: New York, Warwick

PostPosted: Wed Aug 03, 2005 3:36 am    Post subject: Reply with quote

I don't realy want to mess anything up and I tried what you said so If you have MSN and if so maybe we can do it by Remote assiatance. Be much more easy.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address MSN Messenger

Officerpuppy
IG Staff


Joined: 10 Mar 2005
Location: Brooklyn, NY

PostPosted: Wed Aug 03, 2005 4:37 am    Post subject: Reply with quote

I had the same problem so what I did was this:

1) I had all my files extraxted already and had the blood mod installed into the directory where it goes.

2) When you install the patch, if you go to the main IG folder, there will be a new file there called Data1.pak.

3) I extraced the contents of that new file and placed all the files that were in there into the coresponding folders

4) Ran the game, I had the 1.1 at the bottom of my screen and the blood fully functional.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger

Rufes222
Soldier


Joined: 10 Jul 2005
Location: New York, Warwick

PostPosted: Wed Aug 03, 2005 4:55 am    Post subject: Reply with quote

Ok I got the 1.1 patch working but not the blood mod. What am I missing Confused
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address MSN Messenger

ST0MPA
Sergeant


Joined: 03 Aug 2005
Location: Western Australia

PostPosted: Wed Aug 03, 2005 6:09 pm    Post subject: Reply with quote

Hi I also fail to get this blood patch going, i have managed to successfuly instal every other mod and also the 1.1 patch. Yet this deafets me Smile
Back to top
View user's profile Send private message

Rufes222
Soldier


Joined: 10 Jul 2005
Location: New York, Warwick

PostPosted: Thu Aug 04, 2005 10:22 pm    Post subject: Reply with quote

Rufes222 wrote:
Ok I got the 1.1 patch working but not the blood mod. What am I missing Confused
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address MSN Messenger

sick
TAFN Staff


Joined: 19 Sep 2004
Location: the Netherlands

PostPosted: Thu Aug 04, 2005 11:14 pm    Post subject: Reply with quote

The only possible cause is that you've installed them to the wrong directory.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

Rufes222
Soldier


Joined: 10 Jul 2005
Location: New York, Warwick

PostPosted: Fri Aug 05, 2005 5:30 am    Post subject: Reply with quote

Can't. I put the three files in Effects folder in Batalla folder. Thats where they go.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address MSN Messenger

ST0MPA
Sergeant


Joined: 03 Aug 2005
Location: Western Australia

PostPosted: Fri Aug 05, 2005 1:11 pm    Post subject: Reply with quote

I am certain they are in the right folder, even tested it by running "extract here" again and it asked if i wanted to replace the files that already exsisted in the effects/batallia folder. i feel that maybe the version i have (CD) has an edited .sb file that takes the command away to run these files,

even veiwing the battles on -8 with a magnifying glass shows not one drop of Claret.
Back to top
View user's profile Send private message

sick
TAFN Staff


Joined: 19 Sep 2004
Location: the Netherlands

PostPosted: Fri Aug 05, 2005 2:24 pm    Post subject: Reply with quote

It has nothing to do with a .sb file or something. Adding the files should do the trick.
Can you perhaps check if it works in the demo? In this case the files go to [InstallDir]\FSCommand\Effects\Batalla though.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

ST0MPA
Sergeant


Joined: 03 Aug 2005
Location: Western Australia

PostPosted: Fri Aug 05, 2005 4:55 pm    Post subject: Reply with quote

ok sick ill download it from your link place the files in and see

well it appears to work in the demo, it just looks like a lot of red squares tho
Back to top
View user's profile Send private message

Rufes222
Soldier


Joined: 10 Jul 2005
Location: New York, Warwick

PostPosted: Sun Aug 07, 2005 4:19 pm    Post subject: Reply with quote

Did it work?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address MSN Messenger

sick
TAFN Staff


Joined: 19 Sep 2004
Location: the Netherlands

PostPosted: Sun Aug 07, 2005 4:29 pm    Post subject: Reply with quote

ST0MPA wrote:
ok sick ill download it from your link place the files in and see

well it appears to work in the demo, it just looks like a lot of red squares tho


Sorry, I missed your reply before.
The blood looks weird indeed in the demo version. Why it wont work in the full game, I honestly don't know. Confused
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

Von Bulow
Soldier


Joined: 08 Aug 2005

PostPosted: Mon Aug 08, 2005 5:18 am    Post subject: Reply with quote

yah.. I get the red squares in the demo version as well, but absolutely nothing in the full game.. I've tried several experiments between the demo and retail game files to see if I could get it to even partially work in the retail, but most of those effects files are identicle for both.. I'm totally stumped.. and everything is in SPANISH >_<
Back to top
View user's profile Send private message

ST0MPA
Sergeant


Joined: 03 Aug 2005
Location: Western Australia

PostPosted: Mon Aug 08, 2005 7:41 am    Post subject: Reply with quote

Well if it looks as bad as the demo blood in the full game, i think i will live without it, personaly i think now the game looks better without, thnx anyway sick
Back to top
View user's profile Send private message

sick
TAFN Staff


Joined: 19 Sep 2004
Location: the Netherlands

PostPosted: Mon Aug 08, 2005 7:51 am    Post subject: Reply with quote

In the full game, the blood looks like this.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

Rufes222
Soldier


Joined: 10 Jul 2005
Location: New York, Warwick

PostPosted: Mon Aug 08, 2005 8:45 am    Post subject: Reply with quote

So the blood does not work? It does look over done though.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address MSN Messenger

Von Bulow
Soldier


Joined: 08 Aug 2005

PostPosted: Tue Aug 09, 2005 5:44 am    Post subject: Reply with quote

does anyone know for sure where mention of these muerte files are in the game code?.. I can't find any refrence to Muertesoldado in any sb files.. maybe something differs in our versions that refuse to work (like they ommited the code which links the files to the game?) I've done a complete re-install with a clean install of the mod... still nothing..
Back to top
View user's profile Send private message

sick
TAFN Staff


Joined: 19 Sep 2004
Location: the Netherlands

PostPosted: Tue Aug 09, 2005 10:59 am    Post subject: Reply with quote

Mmmz yeah, probably. Need to find out what's missing... give me some time. Smile
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

ST0MPA
Sergeant


Joined: 03 Aug 2005
Location: Western Australia

PostPosted: Tue Aug 09, 2005 12:28 pm    Post subject: Reply with quote

Wow nice screenshot, in that case, i would much like the blood Smile
Back to top
View user's profile Send private message

ST0MPA
Sergeant


Joined: 03 Aug 2005
Location: Western Australia

PostPosted: Fri Aug 19, 2005 1:49 pm    Post subject: Reply with quote

Any luck on that Blood sick Neutral
_________________
Some people are like Slinkies, not good for much, but they manage to bring a smile to your face, when you push them down a flight of stairs.
Back to top
View user's profile Send private message

sick
TAFN Staff


Joined: 19 Sep 2004
Location: the Netherlands

PostPosted: Fri Aug 19, 2005 2:11 pm    Post subject: Reply with quote

Copying from Eidos forums. Wink

Nope. Work is chaos at the moment, because a lot of people are on vacation at the moment and they can't find another replacement but me. Evil or Very Mad )
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

ST0MPA
Sergeant


Joined: 03 Aug 2005
Location: Western Australia

PostPosted: Sun Aug 21, 2005 4:45 am    Post subject: Reply with quote

no problems sick, appreciate the help so far.
_________________
Some people are like Slinkies, not good for much, but they manage to bring a smile to your face, when you push them down a flight of stairs.
Back to top
View user's profile Send private message

Homer
Lieutenant


Joined: 30 Apr 2005
Location: Minnesota, USA

PostPosted: Sun Sep 04, 2005 2:20 am    Post subject: Reply with quote

Hey Guys, I Have a Problem With my Update. I Get it and then I Try to Open it after I Exracted it and then I Click to Open It And It says Imperal Glory is not Installed! Twisted Evil I Don't Get it!
_________________
Take NO Prisoners!!!! Homer!!!.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address

ST0MPA
Sergeant


Joined: 03 Aug 2005
Location: Western Australia

PostPosted: Fri Sep 16, 2005 12:46 pm    Post subject: Reply with quote

are you talking about the patch?? or the blood
_________________
Some people are like Slinkies, not good for much, but they manage to bring a smile to your face, when you push them down a flight of stairs.
Back to top
View user's profile Send private message

mike^_^
Soldier


Joined: 14 Dec 2005

PostPosted: Wed Dec 14, 2005 2:52 pm    Post subject: Reply with quote

has anyone been able to get the blood patch to work on the US version?

I'm absolutely positive I have installed it correctly, it won't work for some reason!

help us!!
Back to top
View user's profile Send private message

Officerpuppy
IG Staff


Joined: 10 Mar 2005
Location: Brooklyn, NY

PostPosted: Wed Dec 14, 2005 7:19 pm    Post subject: Reply with quote

Some how I had it working, but the patch didnt work.

A month or two ago I did a fresh install of IG, then the patch. Now the patch works, but no blood. Seems like its one or the other for me at least.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Commandos Mobile, Imperial Glory, Praetorians and more! Forum Index -> Imperial Glory All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
 
commandos, imperial glory, praetorians
 


Powered by phpBB© 2001, 2002 phpBB Group

SoftMetal theme by Macthink | Mod by www.rutam.com