FAQ Search Memberlist Usergroups Register Profile

Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

 
Help for langue


 
Post new topic   Reply to topic    Commandos Mobile, Imperial Glory, Praetorians and more! Forum Index -> Imperial Glory
View previous topic :: View next topic  
Author Message

duffyqc
Soldier


Joined: 22 Dec 2005

PostPosted: Thu Dec 22, 2005 10:51 pm    Post subject: Help for langue Reply with quote

i have imperial glory in english but i am french can i change language in french whit a patch .. plz


Thanks
Back to top
View user's profile Send private message

Officerpuppy
IG Staff


Joined: 10 Mar 2005
Location: Brooklyn, NY

PostPosted: Fri Dec 23, 2005 6:07 am    Post subject: Reply with quote

I think when you install the game It gives you an option what lanugage you want the game, but I am not sure.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger

sick
TAFN Staff


Joined: 19 Sep 2004
Location: the Netherlands

PostPosted: Fri Dec 23, 2005 9:19 am    Post subject: Reply with quote

I believe there are two ways to do this, one by changing smth in the register, the other by changing some folder name maps which are in texto.pak. I'm at work atm so I'll get back to you when I get home. Not sure yet if I'll still be able to give a normal answer then; it's last day before xmas vacation today, so we're gonna have some beers after work. Razz
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

duffyqc
Soldier


Joined: 22 Dec 2005

PostPosted: Fri Dec 23, 2005 6:35 pm    Post subject: Reply with quote

when i install imperial glory he offer me only spanish and english language
Sad

i have look '' texto.pak'' hehe i dunno whitch programme i need use for open this file > i am little nubs


Thanks for help
Back to top
View user's profile Send private message

sick
TAFN Staff


Joined: 19 Sep 2004
Location: the Netherlands

PostPosted: Sun Dec 25, 2005 8:33 pm    Post subject: Reply with quote

Open it with WinRAR (download from www.rarlabs.com if you don't have it installed.) Extract the contents of texto.pak in the same folder as it's located (the installation folder of the game.) Tell me which folders are inside the folder "texto" you just extracted.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

duffyqc
Soldier


Joined: 22 Dec 2005

PostPosted: Thu Dec 29, 2005 7:05 am    Post subject: Reply with quote

spanish , english and one file ''deftext.sb''


Thanks for help
Back to top
View user's profile Send private message

sick
TAFN Staff


Joined: 19 Sep 2004
Location: the Netherlands

PostPosted: Thu Dec 29, 2005 9:35 pm    Post subject: Reply with quote

Download this file. Simply extract it's contents to the installation folder of the game.

This is the most simple way of changing the language (I renamed the folders "French" to "English" which is the folder the game will look for when executed.) I'll release a language pack soon which allows you to change the game to more languages. Gotta find that preview copy first though, I think my brother still has it in his messy bedroom. Mad


Last edited by sick on Fri Dec 30, 2005 11:17 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

duffyqc
Soldier


Joined: 22 Dec 2005

PostPosted: Fri Dec 30, 2005 10:38 am    Post subject: Reply with quote

where i DL this file?
Back to top
View user's profile Send private message

sick
TAFN Staff


Joined: 19 Sep 2004
Location: the Netherlands

PostPosted: Fri Dec 30, 2005 11:18 am    Post subject: Reply with quote

Click on "this" in my las message. Wink I underlined it now so it's easier to spot it.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

duffyqc
Soldier


Joined: 22 Dec 2005

PostPosted: Fri Dec 30, 2005 11:46 pm    Post subject: Reply with quote

thanks you very much
Back to top
View user's profile Send private message

duffyqc
Soldier


Joined: 22 Dec 2005

PostPosted: Sat Dec 31, 2005 12:16 am    Post subject: Reply with quote

ok now when i open imperial glory the option text i see is like '' TEXT_UI_MAINMENU_CAMPAGNE''

And the folder u send me is not nemed ''french'' but english so i dont need rename it

Sad
Back to top
View user's profile Send private message

sick
TAFN Staff


Joined: 19 Sep 2004
Location: the Netherlands

PostPosted: Sun Jan 01, 2006 2:00 pm    Post subject: Reply with quote

Mmmmz thats just strange... I'll get back to this later, will have to find out where its going wrong.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

duffyqc
Soldier


Joined: 22 Dec 2005

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 10:21 am    Post subject: Reply with quote

up
Back to top
View user's profile Send private message

sick
TAFN Staff


Joined: 19 Sep 2004
Location: the Netherlands

PostPosted: Wed Jan 11, 2006 9:42 pm    Post subject: Reply with quote

Sorry for late reply. I think I just found out what's wrong. I guess you have the patch installed, right? No need for rolling back the version of the game, just extract all the contents of Data1.pak (which was created while installing the patch) in the installation folder. Then remove Data1.pak. Now extract the contents of IG_French.rar in the installation folder again. Click "yes to all" if it asks to overwrite. It should be working now. Once again sorry for the late reply, I'm kinda busy. Sad
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Commandos Mobile, Imperial Glory, Praetorians and more! Forum Index -> Imperial Glory All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
 
commandos, imperial glory, praetorians
 


Powered by phpBB© 2001, 2002 phpBB Group

SoftMetal theme by Macthink | Mod by www.rutam.com